Friday, May 6, 2011

aku yang giler korea..!!!

hai!!!!berjumpe lagi d blog aku yg x bape gah ni erk...hahah

hari ini aku nak cite ar psl aku yg giler korea ni!!!argh...aku x tau bab ape la yerk aku suke sume tntg korea..yg

aku ingt..first drama korea yg aku tgk adalah WONDERFUL LIFE(x slp aku ar)..hahah

sjak tu mnat aku yg mndalam ni dteruskn dgn mmbli mjalah2 yg brkaitan ngan artis korea!!!kalo dikire dari dlu

skang...500++ agk nyer aku dah gune..dahsyt tuh!!!!hahha..smpi skang aku still ag suke ...lately ni,aku

TERtaksub ngan pnyanyi and boy band and group korea ni...yg aku minat 2AM,2PM,BEAST,MBLAQ,

U KISS,SNSD,SUJU,JYJ, N BNYK AG R...HAHHA..adalah org kate kat aku..ko asal la suke org

korea....dan aku pun brkate DGAN GARANGNYER(DI DALAM HATI)..."ADE AKU KISAH"..HHAHAHA

kalo boleh tiap2 hari aku nak dgar lagu 2AM NGN 2PM..haha..kalo dlu kat matric.aku glamor dgn lagu 2pm

I'LL BE BACK...start dri alarm jam smpi ringtone aku pun lagu tu..hahahah..roomate aku pun dah hafal dah tone lagu tu..kuikuikui(ktawe terguling2)..

aku harap aku dapat g korea suatu hari nanti..hahah..wei korg doakan aku tau...k salam..jmpe d next post..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/