Thursday, May 19, 2011

argh!!! jiwa ku kacau...

assalamualaikum.......(^_^)

korg tau x ari ni hari ape?????tak tau.......hari ni hari khamis...hhahah...lawak kan???
HAHHAHHA...entry aku ni nak mnceritakan tntg jiwa aku yg sedang kacau..hahha..sedeh an??

korg nak tau sebab nye?????

RESULT PSPM 2 LA......APe ag an...hahaha..nk tau result aku bpe???
iskh..x mo la citer..wat ngabeh boreh yo..hahha..
"hancur hatiku..mengeng dikau..mnjadi kping2.."
hah....itulah prsaan aku bile tgk result aku...
tapi..sye bersyukur...
mungkin bukan rezeki aku nak dapat 4 flat an...
tapi ..pape pun aku nak ucap TAHNIAH...CHUKHAHAE!!..kat kengkawan aku yg dapt 4 flat,3 flat...korg mmg awesome!!!..thanx gak pade kngkawan aku yg bnyak tolong aku..lecturer2 ..yg amt supportive..wargh!!!wat aku melalak biler ingt jase korg semue...

hajiman,..
ALLAH bg sume yg die bg kat kitekan sebagai satu ujian...
bersyukur jela ape yg kiter dapat...
mungkin skarang ni jiwa aku mmg tgh kacau...
tp kjap ag baik la agaknyer..hahahah

kalo nak tau ..sbenarnye aku tersgat la bngge dgn keptusn aku...!!!hhahaha..(bngong kan aku ni)..
aku bgge sbb ape???
sbb..hasil yg aku dapt same dgn ape yg aku usha kan..
mgkin kalu ckp ngan akak aku..die puye dialog berbunyi bgini" ASAL BNYAK SGT POINTER KO??"MUNGKIN die akn ckp bgitu..tp aku x kesah..REDHA je skang an...

yg pnting aku dah USAHE..kih6..skang ni..aku berdoa sgt2 dapt course yg ok...korg2...doakan aku...aMIN..MOGE2 KITE SAME BERJAYE  MASUK U...k lah korg...aku out lu..t tggu entry bru aku ea...huhu.."santai-santai sudeh"..assalamualaikum.(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/