Tuesday, June 11, 2013

FINAL EXAM ALMOST DONE!!

ASSALAMUALAIKUM...

wah! it have been too long I did not come out wif my new entry..hahahh..actually banyak bnde nak share but almost have a not time..assignment melambak,.. lab report ape tah lagi..hahahha...student life right? haha untuk student  yg last minute cam aku je kot..hahhah...but sekarang..semester empat bakal berakhir...dah nak grad dah????! wah...mmg cepat masa berlalu.. dulu, mati2 la aku ingat 3 tahun tu lame kot..tapi..ermmm..sekejap rupenye...hahahha... hari ni aku dah habis 5 paper final exam aku...fuhhhh...lega giler...so far, that final exam paper is TOO tough for last minute person like me.hahahah..tapi xpe, at least aku dah berusaha kan? namun, xhabis lagi aku nye final exam..stil ade 1 paper lagi...wawwawa... 5hari lagi sebelum mnjelang last paper aku... I got 1 week for study week...berjimba2 la aku...g library download running man...cool x??hahahah.... pape pun, tahniah la kepada kawan2 aku yg dah habis final exam tu..hamboi...suka la korg yerk??huhuhu...xpe3... aku relakan pemergian korg pulang ke kampung halaman..hahaha... klah...tu je for this entry..assalamualaikum..:)

#ade 1 assignment lagi x siap...wargh!!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/