Friday, June 14, 2013

4 SEM YANG AWESOME!

Assalamualaikum.

Pejam celik pejam celik..dah 4 sem aku kat UMT ni…n amik kos perikanan..wahahahah cepat giler masa berlalu kan? See… tahun depan dah nak grad..huhuhu..seriously, banyak giler kengan aku dengn kawan2 dalam kos aku ni..pahit manis..suka duka….mmg banyak..dari first sem..start dgn x kenal antara satu sama lain…mula rapat..mula gaduh2 manja..mula gelak tawa..seriously..aku sgt happy.. aku ingat lagi kot waktu time aku “terpilih” masuk kos perikanan ni…tu la sapa suruh x belajar pandai2 time matrik dulu..huhu.. mmg macam2 bnde aku fikir…kos ni pasal ikan je ke..senang ke x??aku boleh bawak ke x?..tapi aku tekad waktu tu yg aku kena belajar btul2 kos ni.. aku pun mmg jenis minat bnde akuatik ni..so, xde masalah sgt la..n masuklah UMT..belajar punye belajar sampai sekarang…alhamdulillah…I really Love this course so much..hahhah…nmpk ayat cam bajet je kan..but serius..aku mmg minat..dan mungkin ni hikmah yg Allah bg kat aku bile dapat kos ni..at least, aku dah tahu skang perikanan tu skop die sgt luas…kalau nak cerita panjang2 confirm x habis…banyak aktiviti luar aku..g fieldtrip ngn kawan2..best2 sgt… so, aku rekomenkan kat adik2 yg dapat kos perikanan tu bulan julai nanti.., terima je., sbb anda mmg akan enjoy dan boleh terokai mcam2 dalam kos perikanan ni…yeah…!! Got to go…!!

ni mase kat pantai teluk ketapang..hari pekerja!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/