Thursday, June 13, 2013

ANNUAL GRAND MEETING FICOS 2013

Assalamualaikum..
apa yg aku nak tulis hari ni?? itulah die pasal AGM ataupun Annual grand meeting FICOS iaitu kelab akademik bagi kos perikan...AGM ni baru berlangsung beberapa jam yang lalu selepas aku post entry ni...hahaha..so, far actually is a good enough sbb berlangsung dgn susana yang cool santai...yeah...great...aku bukanlah Majlis tertinggi pun but sebagai ahli aku join la jugak..nak tgk jugak kan bakal presiden kelab ficos, bagus ke tak, berkaliber ke tak..versatile ke tak..hensem ke tak... eh???? yg hensem tu gurau..hahahahah..after penantian selama 1 jam..akhirnya MT2 lepas sudah mnjadi mantan..dan MT2 baru telah naik memegang tampuk pemerintahan... cume satu yang aku harap.. organisasi yang baru ni dapat menaikkan lagi nama FICOS and dapatlah anjurkan aktiviti2 yg best sebelum aku grad nanti..hahaha..#mohon pleaseeeeee..aku nak jalan2 kat luar dari UMT...bosan2..haha.. kalau tgk sapa2 yang terpilih, aku rasa dieorang sangat berpotensi memegang jawatan tu semua...thumbs up...buat yg terbaik untuk kelab FICOS..!!huhuhu...
#aku teringin nak g langkawi, presiden baru..adjust g langkawi please..haha (ke harapan aku besar sgt??)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/