Saturday, August 26, 2017

MERDEKA CONTEST 2017 BY SUHAILA SELLAGINELLA

Assalamualaikum..!

Hai readers semua! Anda sihat? Ceria? Bahagia? Hahah. Kalau Semua tu betul. Alhamdulillah. Tapi kalau ada yang sedih2 tu diharapkan supaya bersabar dan cuba senyum.

Memandangkan harini Suhaila Sellaginella sangat bergembira, jadi saya ingin mewar2kan kepada anda semua yang saya akan buat contest MERDEKA!! Malaysia kan bakal menyambut kemerdekaan yang Ke-60, jadi saya pun nak meraikan bersama2 dengan membuat contest merdeka ni!!





HADIAH LUMAYAN TAU!!!!

Contest ni macam mana yer??

Senang je. 

1. Korang kena buat satu entri di blog @ post gambar@video di laman sosial anda sama ada di facebook, instagram dan youtube yang menunjukkan semangat kemerdekaan anda dan semangat cintakan negara Malaysia.

2. Entri @ gambar @ video mestilah asli dan tidak pernah diterbitkan dimana laman sosial ataupun surat khabar.

Buat sekreatif yang mungkin sebab saya tak gunakan random.org. Saya guna juri yang arif. Huhu

3. Anda Wajib Follow Social Media Di bawah:






4. Disetiap posting perlu ada hashtag #contestmerdekabysuhailasellaginella #contestmerdeka2017 #miszsue_lamamma #miszsue_secretcorrea #suhailasellaginella
  
5. Selepas membuat entri, Sila komen pada ruangan komen di entri ni yer :)
Pemenang akan diumumkan 2 minggu setelah tarikh tamat.

Setiap posting anda kena ada banner contest ni jangan lupa backlick ye ke blog saya

SELAMAT MENCUBA DAN SEMOGA BERJAYA!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/