Monday, February 19, 2018

MAKLUMAN KEPUTUSAN BR1M 2018


Assalamualaikum Semua!!

Alhamdulillah bertemu juga dientri yang baru. Lama sungguh seorang Suhaila tak update blog an?? InshaAllah lepas ni akan semakin rajin berblogging. Semoga dipermudahkan hendak-Nya. Nak buang perkataan malas dalam diri ni memang susah sikit. Tapi kalau tak cuba kita tak tahu kan? So, Fighting Suhaila!!! :DTo make it start, kita bagi sikit perkhabaran berita gembira la kan. Memandangkan ramai yang tertunggu-tunggu bila la BR1M nak masuk. Ye Dak?? Hah, tadi kawan saya dah maklumkan bahawa kita dah boleh semak keputusan BR1M 2018.

YEEEEEEAAAAAHHHH!!!

Jadi siapa2 yang nak semak tu boleh buat semakan online di laman web BR1M  di menu MyBR1M ataupun hadir ke Cawangan  LHDNM yang berhampiran. Semakan boleh dibuat mulai 19 Februari 2018 jam 12 tengahari. 

Nak dimaklumkan juga untuk tarikh pembayaran Fasa 1 Adalah pada 26 Februari 2018. WoooooooWWWW!!! Tahniah kepada sapa2 yang dapat BR1M tu. Gunakan dengan sebaiknya. Takpe walaupun sikit tapi kalau kita gunakan dengan sebaiknya InShaAllah akan digandakan lagi perolehannya. :)
Memandangkan saya tak mengemaskini borang BR1M, saya pun tak pasti la saya dapat atau tak. Hmm so sad. Tapi harap2 la dapat. Hahaha.

Sekian..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/