Tuesday, May 3, 2016

Kembali Menulis Lagi

Assalamualaikum.
Hai reader..huhuhu.. Entri ni sebenarnya di buat dikala aku tengah ada mood untuk menulis. Sebenarnya, perasaan malas yang menghantui diri aku ni adalah satu PENYEBAB utama aku berhenti buat entri. Haiihh.

Aku nak mengimbau kembali la saat aku start buat blog dulu.. Dengan serius aku cakap idea memang mencurah2.. nak2 pulak masa tu aku takda kerja pape. Lepas habis matrik. Hmm memang aku duduk menghadap laptop jela jawabnya. Dan terhasil karya2 aku yang tak berapa nak agung tu.hikhikhik

Tapi kan..bila aku baca balik entri2 aku yang lepas tu, aku terasa macam "aikk,suhaila ke yg tulis macam ni??" Hahhaa..

It ok la an. Atleast aku tulis untuk bagi manfaat dan sedikit ilmu untuk sapa2 yang tersinggah blog aku ni😄😄😄.

And right now, aku dah decide nak start balik berblogging and aku nak mantapkan balik cara penulisan aku. Mungkin tak seteror blogger2 yg lain tapi aku nak bawa satu informasi ataupun luahan peribadi(xdela peribadi sangat) melalui penulisan aku kat blog aku ni.

So, aku berharap sangat korang2 yang terbaca post aku kali ni, berdoalah aku akan terus menulis bukan hanya merangka idea difikiran sahaja..hikhik

Akhir kata, jam dah menunjukkan pukul 1 pagi ketika aku mengupdate post ni dan esok aku nak bekerja..yuhuhu..selamat malam gais.. see u soon in my latest entry..bye2..assalamualaikum

💖💖suhailasellaginella💖💖

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/