Thursday, August 13, 2015

FREE SCREENING TGV D'PULZE CYBERJAYA

Assalamualaikum..!!
Hai semua..lama giler su x update blog yer..wahahaga..busy mengalahkan perdana menteri..opsss..hahaha..so, kali ini su nak war2kan satu berita gembira kepada kaki-kaki wayang yang ada diseluruh Malaysia especially yang duduk di Cyberjaya..wohoooooo...apa berita gembiranya???

Alrite..ni la Alkisahnya yang pada hari ini 13 ogos 2015 sehingga 16 ogos 2015, tgv D'Pulze di Cyberjaya akan membuat free screening ataupun tayangan percuma kepada customer2 yang datang ke tgv tersebut. Ini merupakan grand opening bg tgv D'Pulze. Al maklum la tgv ni baru je dibuka x sampai pun sebulan. Sempat gak la su merasa kerja kat situ lebih kurang sepuluh hari..huhuhuhu..

Kalau korang2 yang masih belum tahu kewujudan tgv d'pulze ni, jom pakat cari kat waze sebab tgv ni pun baru je bukak 23 Julai 2015 hari tu..

So far, hall kt tgv die memang best n sapa2 yang berkesempatan menyinggah kesana tu boleh dapat tiket2 free..cepat2 datang sebelum tiket habis..huhuhhb

1 comment:

dyanzakhi said...

salam singgah dan follow sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/