Friday, October 11, 2013

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA!!

ASSalamualaikum....
 wahhahahahha..dah lame rasenya tak menulis kat blog ni...seriusly It have been long time ago...hahahhahaha... n alkisahnya, aku keseorangn dekat UMT ni..al maklum lah cuti midsem skang plus dgn cuti raye..huhu..KOSONG  je UMT...sobs..sobs.. aku je yg x balik...

KENAPA AKU TAK BALIK?????

Itulah persoalan yang tak mampu aku jawab...nak kate aku tak rindu...

BOHONG SANGAT!!!

Kalau kawan2 aku kat mrsm ngn kmj dulu tahu aku x balik..confirm dieorang x percaya..yela, aku ni sememangnya KAKI BALIK RUMAH..pantang ade cuti, confirm nak balik.. HEP x bagi balik pun aku nak balik...hahhahahha...

tapi serius ni kes lain...bukan aku x rindu kat rumah aku, mak ayah aku,nenek aku, adik2 aku, kambing2 aku.., tapi aku ade hal..actually aku nak g utp..untuk program sekretariat rukun negara kebangsaan...serius mmg aku teringin giler nak pergi..dan program tu buat waktu cuti..so nak tak nak aku terpaksa berkorban cuti aku..

tapi ade hikmah aku x balik..atleast aku bolik siapkan lab report aku, assignment aku, proposal FYP aku..hahha..btul x??? tapi dalam hati sedih gak.... I MISS MY FAMILY SO MUCH!!!...
tape2... t study week InsyaAllah aku balik...hihihi

So, Dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya kepada Semua... selamat menumbangkan2 lembu2 dikampung tu..huhuhu.... :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/