Monday, December 24, 2012

BANJIR DI Universiti Malaysia Terengganu(UMT)

ASSALAMUALAIKUM....

wahahahahha..setelah sekian lama aku x mnulis...harini aku nak mnulis blog aku yg dah berkarat ni...hahahhahaha....actually macam2 aku nak cerita..tapi tula..kekangn waktu sebabkan aku terpaksa simpan dalam hati je....wahahhahaha...
straight to the point jela..post aku kali ni pasal BANJIR!!!!!!!!....
mmg kalau nak pnghujung2 tahun ni...mmg hujan x berhenti2 kan..... negeri yg paling favorite untuk banjir salah satunya adalah negeri kesyangn ku iaitu TERENGGANU...wahahhahahah....banjir dah smakin mnjadi2 ni...jalan2 pun dah bnyk yg digenangi air...hahhahahhaha..

yg PALING BEST nye... universiti aku pun turut mngalami hal yg sama...BANJIR wuuuuuu....dah dua hari aku meredah banjir..nak tahu sebab ape????? ape lagi sebab nak kena hantar assignment la..hahhahaha...ni kerana aku ni mmg seorang yg menepati tarikh hantar assignment...kalau lecturer suh hantar hari isnin, hari ahad aku siapkan..hari isnin hantar....hahahhahah...hadoi ai...P/S: tolong jgn tiru perangai last minute hantar assignment ni...hahhah
nak dijadikan cerita, mmg banyak dugaan la gara nak hantar assignment ni...dengan banjirnya lagi..macam2 kerenah aku tgk budak2 u ni...macam x pernah tgk air ...! aku pun sama hahaha..aku mengaku.. tapi aku nak ingatkan pada same2 yg bace entry aku ni, hati2 main banjir tu...nak main boleh tapi WASPADA!!... kalau adik2 kecik tu.., jgn main banjir la..risau saye...yg dah besar macam aku ni xpe...hamboi...aku mngajar plak org g main banjir..hahhahaha...k la daripada aku merepek x tntu hala, aku nak tunjukkan gambar2 banjir kat UMT...huhuhu...

#moga2 air banjir surut....kiteorang nak FINAL EXAM ni!!!huhuhuhu






berposing dikala hujan...hahahaha



TErokaan seluas LAUTAN..huhu

Semangat mengayuh ni,..hahah



PEACE
P/S: walaupun sebanjir mane pun Universiti aku, tmpat ni gak yg aku syg..hahah..UMT dihati ...TEROKAAN SELUAS LAUTAN.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/