Saturday, September 1, 2012

AKU DI RUMAH


Assalamualaikum semua
Alhamdulillah aku masih mampu menaip entri ni..huhu.. sekarang aku sedang dilanda kebosananan sebab semua adik beradik aku dah kembali ke alam persekolahan mereka…akak aku dah balik UMT sebab jadi fasi, adik era aku dak balik matrik KMJ..adik beradik aku yg lain sekolah la..ape lagi…tggllah aku ngn mak ayah aku…kalau pagi2 mmg sunyi la rumah..mak ayah aku g kebun, adik2 aku g sekolah..aku??? kemas rumah la jawabnya… tapi ape yg pnting aku ingin menikmati cuti2 aku sepuas-puasnya..kalau dah masuk u bulan 9 ni,alamatnya busy la…mesti aku akan rindu waktu bersantai-santai kat rumah ni…huhu..
Memandangkan sekarang ni musim raya, makanya kat kampong aku ni bermulalah sesi marhaban..budak2 sekolah agama kat kampong aku bermarhaban..aku ngn mak aku sibuklah kemas2 rumah,masak2…menu untuk diorang adalah MEE KARI…!! Nyum nyum…mak aku yg masak…dah2 confirm sedap punye..
Aku punya part just masukkan kuih dalam balang, potong sayur,n DLL(tu je yg mmpu..huhu). nak dijadikan cerita sedang aku tgh masukkan2 kuih raya, aku boleh plak ternampak kulat dekat kuih tart yg ayah aku beli..haish..aku x bukak lagi pun…baru 2 minggu lebih kita beraya..x kan la dah bercendawan kot..sebelum beli bukan main lagi kata, tarikh luput 2015..amboi makcik..sekarang baru 2012..ayah aku beli 2 balang..satu balang ok tapi satu balang berkulat..iskh3...sabo je la yerk..


k..lah..pape pun aku gembira di rumah...hahahah...salam..:)
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/