Tuesday, May 29, 2012

SILAT MEMPERTEMUKAN KAMI :-D

assalamualaikum...
bagus suhaila..assignment bio invert x siap ag..dah sedap2 nak buat entry...haish..tapi xpe...disebabkan si dia ni..,aku gagahkan tgn untuk menekan keyboard laptop...tip tap tip tap( cam gitu bunyi keyboard aku)..hahhah..
kalau sape2 yg kenal aku mesti tahu aku masuk silat....betul x?? betul x?? betul x??xde respon...aku sambung jela cerita..ha..aku masuk persatuan seni silat cekak Malaysia....hihihi...mmg sangat best...first2 yg ajak aku join mestilah partner silat aku kan..dielah yg ajak aku..aku pun on je bab aku mmg suke bersilat ni...ececeh..

nak dijadikan cerita...kat sini bermulalah perkenalan aku dgn si dia...huhhuhu..sweet x?? org lain jumpe kat taman bunga, aku jumpe kat kelas latihan silat...hhahhaha....mula2 aku malu kot dengan dia...al maklumlah..aku ni kan pemalu...kui3 =.="..tapi gara2 ingin mengeratkan silaturahim...aku pun berbual2 ngn dia n akhirnya kiteowg jadi kawan...+_+

korg tahu ke sape yang aku tgh cerita ni?? lelaki ke perempuan?? tahu?? x kan..hihihi(ketawa jahat)
actually, yg aku cerita ni pasal seorg akak namenya k. mira...die ni paling TUA dalam kelas latihan 21...hahah...tua2 pun still aku ingat die sebaya aku waktu first time jumpe.....hahah..cop3...sila SENYUM LEBAR sekiranya waktu awal2 entry tadi korg ingat aku nak cerita pasal pertemuan aku dgn prince charming(kalau x sile sambung bace=.=")..cerita pasal akak tadi..die ni mmg baik gilerrrrr.. ops..peringatan baik giler bukan baik ditambah dgn giler tau..hahha...first2 tgk die nampak cam malu2(malu2 kucing konon)..tapi bile dah lame2 kenal...peramah budaknye...hahhaha...masih terase penampar yg die bg kat aku waktu kiteorg praktis buah jatuh tu...hahha..kuang asam tul...tapi xpe saye dah maafkan..lebih tua la katekan..kena hormat...hahha..gembira sgt sebb dapat kenal ngn k.mira even dalam waktu yg singkat..pas ni dah x dapat jumpe..x tau die teruskan lagi ke x silat cekak ni...harap2 die teruskan perjuangan silat kerana abg mat sentiasa akan tolong awak...hahha ..abg mat??? tande soal disitu..:-p
Cover photo
kelas latihan silat cekak:-D



PSSCMUMT


kalau k.mira bace la entry ni, su nak mintk maaf kalau ade wat salah(ade ke???)selalu keneng2 kan ngn abg mat...hahha...gurauan semate2 tu...sye masih menunggu jawapan..fyp anda buat kat mane??? nak tgk...!!hahha..all da best for final exam...:-D..kalau ade jodoh kita jumpe lagi ..ahaks..huhuu

p/s: su tahu mesti k.mira rindu kat kiteorg and tenaga2 pengajar silat kan?? kan3 k.mira...hahhaha(gelak besar) diharap semua dapat lakukan yg terbaik untuk Final exam..termasuklah kengkawan dalam kelas latihan 21..aini, ain, dila,ayu,ruhil,ijah,sya,eira,syida n dak2 lelaki   jugak..wahahha...aku rase entry aku semakin merepek seperti makan kerepek sebb dah la xde penanda wacana n isi2 semua x teratur...ah..ape kes..yg pnting point tu ade...hhahahah.. kla, aku nak meneruskan perjuangan untuk mnghadapi final exam...bye2 assalamualaikum..

 

1 comment:

Neiaa said...

suwet,..lain org lain cara pertemuan,.. ;)

p/s: nak jemput awk join contest saya

http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/