Thursday, October 6, 2016

BELIAN SAMSUNG S7 ATAU S7 EDGE DAPAT POTONGAN RM300 SEHINGGA 8 OKTOBER!!

Assalamualaikum..

Hai semua pembaca2 blog Suhaila Sellaginella ni walaupun kita tidak pernah berjumpa.. Huhuhuhu.
Diharap semua sihat-sihat dan kepada yang baru nak gerak pergi kerja tu, hati-hati memandu. Haritu saya pun telah mengalami kemalangan. Alhamdulillah ok just calar balar sikit. Cuma yang menyedihkan screen phone Asus saya telah pecah..warghhhh..ayah bagi tu wooo.. Tapi nak buat camne, benda dah jadi. So, nak tak nak kena tukar screen LCD ataupun tukar phone baru..huhuhu(gelak tersipu-sipu)

Bercerita pasal phone baru ni, hah aku pun ada la terbaca pasal phone yang tengah hangat dipasaran ni iaitu phone Samsung S7 dan S7 edge. Memang meletop2 promosi. Terasa macam nak beli plak. hahha. Yang menjadikan phone ni special sikit daripada phone2 yang lain adalah phone ni boleh bawak masuk dalam air. So, korang tak payah risau n menangis melalak2 kalau phone korang tu tercurah air. huhuhu..

Yang paling KEBABOM adalah korang boleh dapat potongan RM300!! sekiranya anda beli menggunakan GALAXY LIFE APPS!!


Jadi, kepada sapa yang nak tahu dengan lebih lanjut, anda boleh lawati laman web samsung ataupun pergi ke sini. Jomserbu ramai2!!
 

1 comment:

Lisa Nurulain said...

kes sebab note7 meletop kot.. tu saham turun hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/