Tuesday, June 21, 2016

FLY KE BUSAN,KOREA SERENDAH RM429!!

ASSALAMUALAIKUM!!!

Salam ramadhan yg Ke-16. Wah.. cepatkan masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah dekat separuh ramadhan. Lagi 14 hari lagi ramadhan akan meninggalkan kita. Sob2.. So, perbanyakkan amalan2 sunat kerana dalam bulan ramadhan ni terdapat seribu kebaikan didalamnya.

Ok. Kita stop sekejap pasal bulan ramadhan. Ni saya nak cerita ni... Cerita HOTTT lagi BERBALOI2 pada sapa2 yang kaki TRAVEL.. Yela, kita ni kadang2nak jugak merasa angin n udara segar dinegara orang..huhuhu.

Aku ingat lagi dulu, masa zaman2 remaja iolls. ayat macam dah tua lak skang.haha. Aku ni teringin sangat nak pergi korea. Yela, tengok cerita2 korea tu, tempat2 dia semua menarik macam pulau jeju. wahhhh.. pulau jeju!!!



Dan tak disangka2 sekarang Air Asia ada buat promotion kepada pelanggan2 mereka yang dikasihi. Tiket penerbangan ke busan korea serendah RM429 SAHAJA!!. Come on!! MURAH TU!!!

So, sapa2 yang berkenan nak pergi ke Jeju island bolehlah dapatkan PROMO dari AIR ASIA ni..huhu. So sad sebab aku tak dapat nak pergi.. FULUS kureng wei!! SOB2

Tapi, aku tak naklah korang2 yang ada duit ni ketinggalan info2 menarik ni. Kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang klik FLY KE BUSAN @ AIR ASIA 
CEPAT2! promosi berakhir 26 JUNE!

JOM2 kita TRAVEL!!!

p/s: alang2 korang dah bace entry aku ni, mohon la klik2 iklan2 yang ada tu.. jasa anda amat saya hargai :)
p/s: sape2 yang berminat nak tahu pasal TONE EXCEL. boleh pm or whassap saya di 0177467741


JOM KONGSI DI FACEBOOK

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/