Tuesday, August 9, 2011

PERTANDINGAN MENGHIAS BLOG SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
hari ni aku nak share something yg aku rase sgt bermanfaat untuk semua blogger xkire yg newbie macam aku ni  atau pun yg dah lame dalam dunia berblogging ni..ni pasal pertandingan mnghias blog/web sempena kemerdekaan..haha..jangan ingat nak raye je tau..bulan ni pun bulan kemerdekaan..huhuhu..hadiah pertandingan ni pun lumayan..keseluruhannya berjumlah RM 7500..wow...kalau dapat ni..sakan la erk..huhu


cara dia senang je..korg hias la blog korg dgn sekreatifnya..yg pnting nampak berjiwa patriotik gitu,..wahaha..dan pastu hantarkan printscreenshot kepada penganjur iaitu kumpulan utusan malaysia
berminat????jom kita daftar kat borang pertandingan

kalau korg nak tahu dengan lebih lanjut pasal syarat2nyer..korg terjah la blog luqaz aku dapat berita ni pun dari blog dia la..jom la kita ramai2 sertainya..hadiah pun menarik..
Hadiah pertama: Wang tunai sebanyak RM3,000
Hadiah kedua: Wang tunai sebanyak RM2,000
Hadiah ketiga: Wang tunai sebanyak RM1,000
Hadiah saguhati: Wang tunai sebanyak RM300 (untuk tiga pemenang)

p/s:sama kita memeriahkan dan tunjukkan semangat patriotik kita
kata suhaila:boleh ker aku menang erk???wahahhah
Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

4 comments:

sakurasue said...

singgah n follow :)
http://sakurasue.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

suhailaselaginella said...

@sakurasue

thanks sggh n follow sini sakurasue,,^___^

Saiazuan said...

owh ada join bnda ni pki blog lg 1.. tak tau la mng ke tk

suhailaselaginella said...

@Saiazuan

owh,,,insyaAllah menang..doa je banyak2 yer...:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY SAHABAT

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/